Thief krijgt launch trailer

Thief krijgt launch trailer

Het gaat er slecht aan toe in City een stad waar de rijken het goed hebben en de minderbedeelden in ellende leven. Terwijl de armen geteisterd worden door ziekte en hongersnood, al wachtend op verandering, krijgt de stad het meer en meer te verduren. In deze schimmige wereld beweegt Garrett zich voort, de Master Thief die jij mag bijstaan.

Kruip vanaf 28 februari als speler in de huid van Garrett, een duistere meesterdief met unieke vaardigheden. Gebruik diens uitgebreide wapenarsenaal om de best bewaarde geheimen te ontfutselen en verken als een ware sluipspecialist de geplaagde stad vanuit duistere steegjes en talloze steile daken. Infiltreer zwaarbewaakte villa’s en verberg jezelf in donkere hoekjes om onopgemerkt in je missies te slagen. Word één met de wereld van Thief en schrijf geschiedenis. De game is er bijna, tijd voor een launch trailer.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.