Thief: The Thief Taker General’s Hunt video verschenen

Thief: The Thief Taker General’s Hunt video verschenen

Square Enix en Eidos-Montréal hebben vandaag “The Thief Taker General’s Hunt” vrijgegeven, de derde en laatste trailer in een serie van stijlvolle video’s die zich richten op het rijke achtergrondverhaal en de personages van Thief’s corrupte en gehavende stad.

De Thief Taker General is commandant van de wacht van de Baron en heeft als belangrijkste doel om elke dief die hij te pakken kan krijgen op te hangen. Daarbij heeft hij zijn zinnen gezet op de grootst mogelijke prijs: Garrett, de Meesterdief.
De Thief Taker General is corrupt tot op het bot, waarbij hij gebruik maakt van angst om een buitensporige belasting te heffen in de onderwereld. Zij die niet willen betalen vinden zichzelf terug bungelend aan een strop. De Thief Taker General leidt ook een grootschalige, gruwelijke operatie waarbij de lichamen van mensen die zijn bezweken aan de mysterieuze ziekte ‘The Gloom’ worden verzameld en worden ontdaan van hun bezettingen zoals kleding, juwelen en zelfs kunstmatige ledematen en gouden tanden. Dus wie is de grootste dief in de stad?

Thief zal verschijnen op 28 februari voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.