Thieves Guild nu beschikbaar voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Thieves Guild nu beschikbaar voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Thieves Guild, de derde DLC voor de award-winnende multiplayer roleplaying game The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, is nu wereldwijd beschikbaar voor PC en Mac. Thieves Guild zal op 22 maart beschikbaar zijn voor Xbox One, en op 23 maart voor PlayStation 4.

Word lid van de Thieves Guild van Abah’s Landing en word de nieuwste rekruut in hun organisatie van zakenrollers, inbrekers, rovers en dieven. Het laatste DLC pack van het awards-winnende The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited neemt je mee naar Hew’s Bane – een nieuwe zone die je kunt ontdekken bij het Zuiderse schiereiland Hammerfell. Thieves Guild bied je nieuwe buit en machtige group bosses, gecombineerd met nieuwe verhalende content die je terugbrengt naar al je favoriete regio’s in Tamriel.

Thieves Guild is inbegrepen in een actief ESO Plus membership of is ook beschikbaar voor 2.000 crowns via de ESO Crown Store.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.