Tijdelijk Coco-evenement in Kingdom Hearts Union X Cross begonnen

Tijdelijk Coco-evenement in Kingdom Hearts Union X Cross begonnen

Square Enix kondigt een nieuw samenwerkingsevenement aan voor de mobile RPG-hit Kingdom Hearts Union χ[Cross] dat is gebaseerd op de populaire Disney•Pixar film, Coco. Vanaf vandaag tot 31 juli 2018 kunnen Keyblade-dragers deelnemen aan diverse in-game-evenementen, inclusief:

Multiplayermissies met speciale Coco-beloningen – Spelers kunnen krachtige nieuwe medailles van Miguel en Héctor verdienen door multiplayermissies te voltooien.

Miguel Medals – Spelers kunnen ook Miguel-medailles krijgen door speciale missies te voltooien.

‘Miguel & Dante’ Medals – Spelers kunnen ‘Miguel & Dante’-medailles krijgen door de Weekly Jewels Extravaganza-bundel aan te schaffen.

Kingdom Hearts Union χ[Cross] is nu verkrijgbaar als free-to-play app (met in-app purchases) in de App Store voor de iPhone en Google Play voor Android-apparaten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.