Titanfall ontwikkelaar niet blij met Nintendo Switch

Titanfall 2

PC PlayStation 4 Xbox One
9.7

Geweldig

8.4

User Avg

Titanfall ontwikkelaar niet blij met Nintendo Switch

Titanfall ontwikkelaar niet blij met Nintendo Switch

Sinds Nintendo de Switch heeft onthuld worden er steeds meer titels aangekondigd voor het apparaat. Echter, er zijn ook ontwikkelaars die niet weten wat ze met de console moeten. Mohammad Alavi, senior designer van Titanfall 2, valt in categorie twee. In een gesprek met YouTube-kanaal Drunk Tech Review is Alavi redelijk sceptisch te noemen rondom de nieuwe console van Nintendo. Hij is zelf enthousiast over het apparaat, maar durft te zeggen dat dit weer een console gaat zijn die door de third party ontwikkelaars niet ondersteund gaat worden op de lange termijn. Dit doordat de Switch veel minder kracht heeft dan de Xbox One en de PlayStation 4. Op de vraag of Titanfall 2 naar de Switch ging komen was het antwoord dan ook snel duidelijk.

Fuck no! No, you’re not going to be able to fit Titanfall 2 on the Nintendo Switch.

Gearbox gaf eerder deze week aan dat ook Borderlands 3 door soortgelijke redenen waarschijnlijk niet naar de Switch zal komen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.