Tom Holland is Nathan Drake in Uncharted

Tom Holland is Nathan Drake in Uncharted

De Uncharted-film is al heel wat jaartjes in ontwikkeling in Hollywood. Nu is bekend gemaakt dat Tom Holland, die je kent als de huidige Spider-man, de rol van Nathan Drake gaat spelen. De film zal zich focussen op het gedeelte uit Uncharted 3 alwaar je met een jonge Drake in aanraking kwam. Holland heeft de rol gekregen nadat Sony Pictures chief Tom Rothman hem zag als Spider-man en enorm onder de indruk was.

De film zal geregisseerd worden door Shawn Levy, wie eerder ook Stranger Things regisseerde. Dat het nog wel even duurt voordat de film verschijnt moge duidelijk zijn, Sony is namelijk nog op zoek naar een scriptschrijver. Dit zorgt er wel voor dat het originele script wat geschreven werd door Joe Carnahan niet gebruikt gaat worden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.