Tony Hawk wil mobiel gaan

Tony Hawk wil mobiel gaan

Tony Hawk was ooit niet weg te denken uit het landschap van de videogames. De skate-legende heeft de laatste jaren behoorlijk wat flops op zijn naam staan en zijn franchise lijkt een dood te zijn gestorven. Toch zou Tony Hawk zichzelf graag op het mobiele platform terug willen zien. Dit vertelde hij in een interview met CNBC.

Ik wil heel graag een Tony Hawk-game op de mobiel kunnen spelen. Het gameslandschap is enorm veranderd sinds de eerste Tony Hawk Pro Skater veertien jaar geleden. Toen had je alleen een Nintendo of een PlayStation, nu zijn er flink wat apparaten waar je games op kunt spelen. Je moet de kennis die je hebt goed toe passen in nieuwe technologie.

Volgens Hawk is de naamsbekendheid van de serie nog net zo sterk als vroeger. Wij vragen ons alleen af waarom hij niet weet dat er al een hele tijd een game uit zijn serie te spelen is op iOS.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.