Nieuwe mode voor Skylanders: Trap Team

Nieuwe mode voor Skylanders: Trap Team

Activision kondigt vandaag een nieuwe gameplay mode aan voor Skylanders: Trap Team. Of eigenlijk doet Kaos het, de grote slechterik uit de game middels een open brief.

Deze gameplay staat geheel in het teken van mij, Emperor Kaos, de meest beruchte en kwaadaardige slechterik in heel Skylands! In mijn geweldige “Kaos Doom Challenge” kunnen snotterende Portal Masters zoals jij, samen met het belachelijke leger van Skylands, de strijd aangaan tegen mijn persoonlijke volgelingen.

Aangezien je toch geen schijn van kans maakt, zal ik, Kaos, je de ruimte geven om verdedigingstorens te bouwen. Zo kun je de strijd aangaan met mijn angstaanjagende bondgenoten en daarbij mag je alle Skylanders uit je gehele verzameling inzetten. Maar als jij, stuntelde Portal Master, er uiteindelijk toch niet in slaagt om langs mijn hordes van boosaardige onderdanen te komen, dan wordt “Mystery Box of Doom” geopend. Uit de “Mystery Box of Doom” komen onophoudelijk gigantische slechterikken tevoorschijn die je zullen vermorzelen! En omdat ik genadig ben laat ik jou zelfs al je Trapped Villains gebruiken om te proberen om mijn handlangers te verslaan.

Een recent onderzoek dat werd uitgevoerd onder duizend trollen bracht glashelder naar voren dat negen van de tien ondervraagde trollen het er mee eens is dat ik het machtigste, krachtigste en meest indrukwekkende kwaadwillende monster ben, dat Skylands ooit in handen heeft gehad. Uiteraard heb ik elke tiende trol uit dat onderzoek laten afvoeren naar mijn “Kaos Doom Challenge”… er is nooit meer iets van hen vernomen! Dus we kunnen concluderen dat IEDEREEN het ermee eens is: ik, Kaos, ben het machtigste, krachtigste en meest indrukwekkende kwaadwillende monster ooit!”

Als je me nu wilt excuseren, ik moet ervandoor om een wereld te veroveren. Ik zie ernaar uit om je volledig te vernietigen – met verachting en walging

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.