Tony Hawk's Pro Skater 5 binnenkort verkrijgbaar

Tony Hawk's Pro Skater 5 binnenkort verkrijgbaar

Met de release van Tony Hawk’s Pro Skater 5 is de Birdman terug van weggeweest. De game behoudt de tijdloze, combo-driven energy en strak ontworpen levels van de Pro Skater games en wordt uitgebreid met online gameplay. Naar verwachting wordt de game later dit jaar uitgebracht voor PlayStation 4 en Xbox One. Zoals Tony het zelf zegt:

Skateboarden draaide altijd om de vrijheid van ripping met vrienden. Sinds het begin van de Pro Skater-serie 15 jaar geleden was het mijn doel om een game te creëren die dit gevoel goed overbrengt. Ik ben ontzettend blij dat die droom eindelijk uitkomt met Tony Hawk’s Pro Skater 5. De old-school attitude van de originele game is perfect vertaald naar online.

In Tony Hawk’s Pro Skater 5 komt de kenmerkende stijl van de orginele Pro Skater games terug in nieuwe levels. Zo ligt de focus weer op uitdagende doelstellingen, perfecte technieken en high-score trucs, waaronder manuals en reverts. Nieuwe items zoals power-ups en projectiles versterken de skateboard ervaring en zorgen voor vernieuwing en extra vermaak. In de nieuwe game scheur je over straat in de gedaante van één van de topprofs van het moment, zoals Tony Hawk zelf, Nyjah Huston, Riley Hawk, Aaron “Jaws” Homoki, Ishod Wair, Leticia Bufoni, Chris Cole, David Gonzalez, Andrew Reynolds en Lizzie Armanto. Ook is het mogelijk om je eigen personage te creëren.

Met de online multiplayer laat Tony Hawk’s Pro Skater 5 het beste van zichzelf zien. Als gamer begin je sessies met vrienden waar ook ter wereld en wanneer je maar wilt. Voltooi missies, ontdek nieuwe content, verbeter je level online of offline of bindt de strijd aan met uitdagers in competitieve wedstrijden. Daarnaast kun je je eigen fantasie skatepark bouwen en delen met de community.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.