Trailer toont Empire Strikes Back DLC voor LEGO Star Wars: The Force Awakens

Lego Star Wars: The Force Awakens

3DS PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Wii U Xbox 360 Xbox One
8.9

Sterk

5.4

User Avg

Trailer toont Empire Strikes Back DLC voor LEGO Star Wars: The Force Awakens

Iedereen die de LEGO Star Wars: The Force Awakens Deluxe Edition pre-ordert krijgt vroege toegang tot The Empire Strikes Back Personagepakket, op 28 juni 2016. Warner Bros. Interactive Entertainment geeft vandaag een nieuwe vignette vrij met content in volledige LEGO-stijl met de herkenbare LEGO humor. In de video zien we Luke Skywalker, Han Solo en Princess Leia gekleed voor het koude weer, de cybernetische Lobot en de Ugnaughts van Cloud City en de dodelijke premiejagers Bossk, Dengar en Boba Fett (met origineel wit harnas).

LEGO Star Wars: The Force Awakens verschijnt op 28 juni 2016 en markeert de triomfantelijke terugkeer van de nummer één LEGO videogame franchise en dompelt fans onder in het nieuwe Star Wars avontuur zoals nooit tevoren. Spelers beleven de epische actie van de blockbuster opnieuw op de leuke, humoristische manier die alleen een LEGO game kan bieden. De videogame bevat alle verhaallijnen uit Star Wars: The Force Awakens. De game bevat ook exclusieve speelbare content die bestaande en nieuwe fans meeneemt op avonturen die zich afspelen in aanloop naar Star Wars: The Force Awakens, en geeft extra inzicht in de nieuwe film en zijn personages.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.