Transformers Universe lanceert Founders programma

Transformers Universe lanceert Founders programma

Jagex Games Studio en speelgoedfabrikant Hasbro kondigen vandaag de lancering aan van het Transformers Universe Founders programma. Met dit programma worden spelers vereeuwigd in de Founders Honor Roll, kunnen ze in-game beloningen en valuta (‘relics’) ontvangen, een special edition Transformers Universe figurine bemachtigen en andere hoogwaardige extra’s.

Er zijn vier pakketten beschikbaar voor spelers; brons, zilver, goud en cybernite. Alle Founders zijn vereeuwigd in de Founders Honor Roll. De pakketten zijn scherp geprijsd en bieden spelers extra’s met veel toegevoegde waarde. Kijk voor meer informatie op deze website.
De extra’s verschillen per gekocht pakket, maar variëren van bundels met apparatuur, upgrades voor krijgers en in-game gereedschap, tot exclusieve krijgers en body kits. Founders krijgen ook in-game valuta, season passen, gratis toegang tot timed-exclusive krijgers bij lancering en andere in-game bonussen. Founders die het hoogste cybernite pakket aanschaffen, ontvangen een Transformers Universe figurine van 25cm die speciaal voor de game gecreëerd is en wereldwijd beperkt beschikbaar is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.