Speel Transformers Universe en win geld

Speel Transformers Universe en win geld

Transformers Universe, de gratis, 3rd-person MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) game, kondigt met trots aan dat de Open beta van start gaat en vrijdag 4 juli open is voor alle gamers. Dat de Open beta van start gaat betekent dat spelers zich gemakkelijk kunnen registreren en direct in actie kunnen komen als heuse strijder.

Dit weekend viert het spel deze mijlpaal met een dubbel XP weekend, 24 uur live twitch stream (van 5 juli 17.00 uur tot 6 juli 17.00 uur) en $75.000 aan prijzen die dit weekend gewonnen kunnen worden. Mark Gerhard, Jagex’s CEO & CTO:

We zijn verheugd om onze game te openen voor het publiek, een game waarvan wij geloven dat deze het waard is om Jagex’s tweede massively multiplayer online game te zijn! Onze BETA community heeft enorm veel speelplezier beleefd en ook hebben wij van hen geleerd! Iedereen is echt fantastisch geweest gedurende de gesloten BETA en heeft ons voorzien van goede feedback die we blijven implementeren in de game middels onze wekelijkse updates.

Trouw aan onze afkomst hebben we een game ontwikkeld waarbij van alle content gratis genoten kan worden, simpelweg door te spelen. Met bijna 2 miljoen gewonnen gevechten hebben onze spelers, die samen met hun vrienden in teams speelden, duidelijk het meeste plezier en succes behaald. Het was prachtig om teams strategie├źn en tactieken te zien bedenken die wij niet eens hadden bedacht. Ik kan niet wachten om te zien wat de nieuwe spelers zullen bedenken.

Nu is het aan jou om de controle te nemen over een steeds groeiende groep met geheel nieuwe Transformers strijders in verhitte gevechten in verschillende maps en game modi. Met een ruim aanbod aan wapens, bepantsering en powercores kun je elke Transformer strijder zo aanpassen dat hij bij jouw speelstijl past.

PC en Mac spelers kunnen kiezen om de game te installeren of direct te spelen in hun browser via www.transformersuniverse.com.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.