Wederom twee nieuwe strijders in Transformers Universe

Wederom twee nieuwe strijders in Transformers Universe

De laatste weken zijn er verschillende strijders getoond die hun opwachting gaan maken in Transformers Universe. Vandaag hebben we er weer twee voor je. Sparkscape is met turbo geladen en op een missie. Hij laat verschroeid zand en de geur van verbrand rubber achter in zijn smeulende kielzog. Als hij zijn vapor gun erbij pakt, spuwt hij vuur met de woede van een vulkaanuitbarsting. Let op dat hij niet de enige fanatieke fan van vuur op het strand is, hij gaat nergens naartoe zonder zijn reparatieset. Immers, hij wil niet opgebrand zijn, voordat hij zijn stempel heeft achtergelaten.
Diabla, berucht om haar corruptie en onbetrouwbaarheid, is een aartsvijand van het hele Autobot leger. Ze lijkt klein en bescheiden op het eerste gezicht, maar vijanden die te dichtbij komen zien hun systemen falen, hun Energon gedepolariseerd worden en een handmes in hun mainframe geplant. Ze moeten ook twee keer nadenken, voordat ze haar op een afstand willen raken, een fractie van haar raketlanceerder kan een ploeg Autobots op 100 meter afstand neerhalen. Informatie van de voorzijde van Diabla schildert haar af als een duivel met een doel.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.