Transformers Universe onthult Catapult en Shellshock

Transformers Universe onthult Catapult en Shellshock

Ze beweegt in de schaduw met de pas van een beruchte revolverheld en leest de wind als een rondcirkelende havik. Plaats Catapult voor lange afstanden met haar Phase Chamber gezekerd, het sluipschuttergeweer op scherp en license-to-terminate geactiveerd. Ze zet zich schrap in de modder. Ze is een mysterieuze eenling en de enige aanwijzing dat deze Autobot bestaat, is een tag die ze in iedere Decepticon heeft gekrast, die ze naar de schroothoop heeft gestuurd.
Met pensioen gaan is nooit een van Shellshock’s plannen geweest. Hij verschanst zich in zijn pantser, koortsachtig wachtend op het telefoontje. Tot de nok toe gevuld met munitie en zijn geliefde, zelf aangepaste, miniguns, zorgde hij ervoor dat uitbarstingen, muzzle velocities, kalibers en cartridges allemaal wat liefde kregen. Als carrièrekiller hoef je hem geen tweede keer te vragen om weer mee te doen aan de strijd. Zet deze moordenaar in mid-range met een opdracht tot vernietiging en Shellshock heeft iedere keer een geweldige tijd.
Als jij deel wilt uitmaken van het closed Beta programma, meld je dan nu aan. De beta gaat dit weekend live en de toegang wordt op “wie eerst komt, het eerst maalt” basis bepaald. Voor de gelukkigen die het halen, wacht een compleet nieuw universum…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.