Transformers Universe onthult twee nieuwe strijders

Transformers Universe onthult twee nieuwe strijders

Showdown is een ware sloper en favoriet van het publiek. Deze Autobot werd bekend door los te gaan op ‘Cons in de Kaon vechtpit’ tijdens de donkere dagen op Cybertron. Showdown vindt altijd zijn weg naar het middelpunt van het slagveld waar hij een grote hit is samen met zijn kameraden, hij zijn schild deelt en de klappen opvangt voor de hele ploeg. Wanneer hij met zijn rug tegen de muur staat, zwellen zijn systemen aan en barst hij uit in een “Showdown Shuffle” en maakt hij van het gevecht een spektakel, waar je spatborden vanaf vliegen.
Mismatch, een angstaanjagende samensmelting van metaal, staat op het slagveld uitgedost in reserveonderdelen en vernietigende raketten in zijn granaatwerper. Zijn minigun staat er bekend om oververhit te raken en in zijn gezicht op te blazen. Hij neemt er genoegen mee, omdat zijn vijanden de scherven hiervan ook proeven. Zodra de rook optrekt, zie je hem zoeken naar vitale onderdelen. De begrafenisrituelen voor de doden negeert hij, het enige dat hij ziet is tweedehands staal.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.