Turtle Beach ontwikkelt Titanfall gaming headsets voor meerdere platformen

Turtle Beach ontwikkelt Titanfall gaming headsets voor meerdere platformen

Turtle Beach heeft vandaag een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Respawn Entertainment en Electronic Arts aangekondigd voor het creëren van officiële Titanfall gaming headsets. De teams van ontwikkelaar Respawn Entertainment en Turtle Beach werken samen aan het ontwerp van de Titanfall headsets, welke de kenmerkende look and feel zullen hebben van de nieuwe game. De headsets staan gepland voor release rond de lancering van Titanfall, welke verkrijgbaar zal zijn voor Xbox One, Xbox 360 en PC in maart 2014.

Turtle Beach is vereerd om met de getalenteerde teams van Respawn Entertainment en Electronic Arts samen te werken om headsets voor fans van Titanfall te creëren. We kijken ernaar uit om met Electronic Arts en onze retailpartners samen te werken om een van de grootste next-gen events van dit jaar te ondersteunen.

– Bob Picunko, Chief Marketing Officer bij Turtle Beach

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.