Twee nieuwe personages toegevoegd aan Jump Force

Twee nieuwe personages toegevoegd aan Jump Force

Bandai Namco heeft twee nieuwe personages onthuld die worden toegevoegd aan Jump Force, Himura Kenshin en Shishio Makoto van de iconische manga Rurouni Kenshin.

Himura Kenshin is een dwalende meesterloze samurai. Ondanks zijn kleine gestalte en bescheiden aard heeft hij eerder gewerkt als huurmoordenaar voor de regering. Nadat hij moegestreden was, beloofde hij nooit meer te zullen doden, om zijn eerdere zonden goed te maken en vecht hij nu alleen nog om de zwakkeren te beschermen.

Het tweede aangekondigde personage is Shishio Makoto, een van Kenshin’s sterkste vijanden. Zijn hele lichaam is bedekt met verband vanwege gruwelijke brandwonden. Ondanks deze oude wonden is hij nog steeds een enorm gevaarlijke en meedogenloze vijand. Hij geeft weinig om anderen en niets houdt hem tegen om zijn doelen te behalen.

Jump Force is verkrijgbaar op 15 februari 2019 op PlayStation 4, Xbox One en PC Digital.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.