Tweede DLC van Shadow of the Tomb Raider The Pillar nu beschikbaar

Shadow of the Tomb Raider

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

6.4

User Avg

Tweede DLC van Shadow of the Tomb Raider The Pillar nu beschikbaar

Tweede DLC van Shadow of the Tomb Raider The Pillar nu beschikbaar

Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics maken bekend dat “The Pillar,” de tweede van zeven nieuwe DLC-avonturen voor Shadow of the Tomb Raider, nu beschikbaar is. “The Pillar” is gratis te downloaden voor alle Season Pass-bezitters en apart te koop voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.
In “The Pillar” wagen spelers zich in de nieuwste uitdagingstombe van de game, getiteld Path of Huracan, om de waarheid te ontdekken achter de legende van de Maya-apocalyps. Om een oude schat te heroveren, moet Lara Croft het niet alleen opnemen tegen de troepen van Trinity maar ook de verraderlijke stormen trotseren van een compleet nieuwe uitdagingstombe.

“The Pillar” levert ook nieuwe aanpassingsmogelijkheden, waaronder de Sinchi Chiqa Battle Dress-outfit die schade door projectielwapens vermindert en het mogelijk maakt extra munitie te craften. De Oathtaker’s bow veroorzaakt grotere schade bij gepantserde vijanden, terwijl Lara met de A Thousand Eyes-vaardigheid haar Survival Instincts kan gebruiken wanneer ze zich door boomtoppen of langs verhullende muren beweegt.

De eerste DLC-release “The Forge” is ook verkrijgbaar en kan zowel solo als coöp worden gespeeld. De tombes uit de campaign, getiteld “Judge’s Gaze”, “Underworld Gate”, “Howling Caves” en “Path of Battle”, zijn nu allemaal speelbaar in Score Attack en Time Attack.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.