Tweede seizoen Injustice 2 Pro Series aangekondigd

Injustice 2

PlayStation 4 Xbox One
9.3

Geweldig

Tweede seizoen Injustice 2 Pro Series aangekondigd

Tweede seizoen Injustice 2 Pro Series aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft Injustice 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile aangekondigd, het tweede seizoen van het wereldwijde e-sportprogramma voor het bekroonde Injustice 2 van NetherRealm Studios.

In de 2018-serie werkt Intersport, een leider in sport, entertainment en op lifestyle gebaseerde media en marketingplatforms, samen met Samsung, SIMPLE Mobile, Gamestop, Northern Arena, Gamelta en een nog niet bekendgemaakt Europees programma, om spelers wereldwijd van alle niveaus de gelegenheid te geven om deel te nemen aan diverse programma’s en te proberen een deel van de prijzenpot van $150.000 in de wacht te slepen. De beste spelers per programma krijgen de kans zich te kwalificeren voor de finale van Injustice 2 Pro Series 2018 die deze herfst zal plaatsvinden.
Injustice 2 Pro Series 2018 omvat vijf rechtstreekse competities in Noord-Amerika en Europa, plus drie online bekertoernooien, waarin de deelnemers punten kunnen behalen en zich kunnen kwalificeren voor een van de 12 plaatsen in de finale van de Injustice 2 Pro Series. Vier plaatsen in de finale zijn gereserveerd voor de winnaars van de verschillende programma’s: Het Northern Arena Injustice 2-elitecircuit in Canada, de Liga Latina uit Latijns-Amerika, een Europees programma met nader te noemen details en een ‘laatste kans’-kwalificatieplaats.

De Pro Series wordt dit jaar beheerd en uitgevoerd door het e-sportteam van Intersport, een in Chicago gevestigd marketing- en consultancybedrijf dat de competitie samen met Samsung en SIMPLE Mobile sponsort. Samsung zal niet alleen de nieuwste producten voor de gevechtsgame-community presenteren die spelers zelf kunnen ervaren, maar ook exclusieve Injustice™ 2-aanbiedingen en promoties bieden voor klanten tijdens de Pro Series.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.