Ubisoft zegt niets over uitstel The Division

Tom Clancy’s The Division

PC PlayStation 4 Xbox One

Ubisoft zegt niets over uitstel The Division

Ubisoft zegt niets over uitstel The Division

Er gaan geruchten op het web dat Tom Clancy’s The Division uit is gesteld en pas in 2015 gaat verschijnen. De bron van het bericht wil anoniem blijven maar zegt bij Ubisoft Massive te werken. Volgens hem is de game in een prille fase en is een release in 2014 een lachwekkend idee. De game is groot en ambitieus, er is nog flink wat werk te doen.

Toen een woordvoerder van Ubisoft werd gevraagd of het gerucht rondom het uitstel zou kloppen, werd als antwoord gegeven dat Ubisoft niet in wil gaan op geruchten en speculaties. Volgens het meest recente release-overzicht van Ubisoft komt de game nog steeds dit jaar. Echter, Ubisoft stelt games graag uit wanneer dit het spel ten goede komt. Watch_Dogs is hier een mooi voorbeeld van.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.