Ultimate Warrior keert terug van Parts Unknown naar WWE 2K14

Ultimate Warrior keert terug van Parts Unknown naar WWE 2K14

2K kondigt vandaag de krachtige terugkeer in de ring aan van Ultimate Warrior, virtueel, in WWE 2K14. De zogenaamde “Founding Father of Life Intensity” maakt zijn langverwachte opwachting vanuit Parts Unknown en is een exclusief speelbaar personage voor degenen met een pre-order van het spel bij elke deelnemende winkelier voor de Xbox 360 en Playstation 3.

“Onsterfelijkheid is inspiratie, puur en simpel. Een voorbeeld voor anderen dat ook zij dingen kunnen doen die groter zijn dan het leven dat ze leven. En Ultimate Warrior is de pure belichaming van deze overtuiging op, wat is gebleken, een zeer opvallende en inspirerende manier”, aldus Warrior. “Ik had het geluk hem te mogen creëren en te zijn en ik sta nederig tegenover alle fans die zijn erfenis niet alleen hoog houden, maar in de loop der tijd zelfs meer inhoud hebben gegeven. In WWE 2K14, blijft Ultimate Warrior’s credo, “Always Believe” voortleven.
Ultimate Warrior maakte zijn debuut in 1987. Hij oogstte wereldwijd aandacht en werd een pop-cultuur fenomeen door zijn iconische muziekkeuze en de manier waarop hij de ring betrad, zijn enthousiaste persoonlijkheid, grenzeloze energie en dominante moed in de ring. Hoewel hij in zijn carrière heel wat rivalen het hoofd bood, waaronder Honky Tonk Man, “Ravishing” Rick Rude, Sgt. Slaughter, “Macho Man” Randy Savage en Undertaker, was zijn meest gevierde match misschien wel die tegen Hulk Hogan in ‘The Ultimate Challange” in WrestleMania® VI op 1 april 1990. Op die dag versloeg Warrior Hogan, waarmee hij het WWE Championship en Intercontinental Championship bij elkaar bracht, en zo de eerste WWE Superstar werd met beide titels tegelijkertijd in zijn zak.

“Er is nooit meer een WWE superstar geweest als de Ultimate Warrior – zijn intensiteit en energie zijn weergaloos en hij is een onbetwist icoon,“ aldus Chris Snyder, Senior Directeur Marketing bij 2K. “Fans houden van hem, tegenstanders vrezen hem en iedereen is het erover eens dat hij een van de grote legendes in de geschiedenis van het WWE is. Alleen door WWE 2K14 te pre-orderen kunnen wij gewone stervelingen een glimp opvangen van de grootsheid van Ultimate Warrior.”

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.