Unravel Two aangekondigd, verschijnt vandaag #E32018

Unravel Two

PC PlayStation 4 Xbox One
8.8

Sterk

Unravel Two aangekondigd, verschijnt vandaag #E32018

Unravel Two aangekondigd, verschijnt vandaag #E32018

Unravel toonde ons een personage, gecreëerd met draadjes. In het vervolg is er een tweede draadjes-personage. En dat brengt twee personages tegelijk op je scherm. Dus is er ruimte voor coöperatieve gameplay! Unravel Two is zojuist aangekondigd door Electronic Arts. Interessant hierbij is dat de game meteen vandaag uit gaat komen. Jawel, je kunt de game vanaf vandaag meteen spelen op je Xbox One, PlayStation 4 of PC.
“Unravel Two draait om de nieuwe banden die worden gevormd als we de banden met het verleden verbreken”, aldus Martin Sahlin, Creative Director bij Coldwood. “Net als Unravel is het een zeer persoonlijk spel voor de studio, en onze passie en levenservaringen zijn verwoven in de structuur van de reis die de spelers en hun Yarny’s maken. Unravel Two draait om de hechte band tussen vrienden en de vraag hoe hoop en liefde de wereld rondom beter kunnen maken.”

Unravel Two bevat een indringend verhaal boordevol energie, intrige, inspiratie en onheilspellende dreigingen. Spelers kunnen hun eigen Yarny’s aanpassen door anderen in Unravel Two te helpen terwijl ze zij aan zij of voor altijd verenigd door het avontuur springen, glijden, zwaaien en rennen. Het boeiende en lichthartige verhaal van Unravel Two bewijst de kracht van positiviteit in tijden van onzekerheid.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.