Up2Date, 10 januari 2016: Nintendo NX binnenkort onthuld?

Up2Date, 10 januari 2016:  Nintendo NX binnenkort onthuld?

Dames en heren, het is zover. Tijd voor een Up2Date. Je wekelijkse shot nieuws. Zo noem ik het elke week als ik het schrijf, aangezien dat de beste omschrijving is van een Up2Date. Wij snappen best dat jij een leven hebt. Je hebt geluk, want ik heb er geen. Voor deze week zet ik alle ins en outs van GameParty op een rijtje. Dit houdt in dat ik zowel artikelen als nieuwtjes voor je op een rij zet! Laten we beginnen met de hoogtepunten!

‘Nieuwe Nintendo NX tussen maart en mei onthuld’
Dit is goed nieuws natuurlijk, als het klopt uiteraard. Dan gaan we eindelijk ontdekken wat Nintendo nu weer voor unieks verzonnen heeft. Misschien gaat het wel de kant op van VR, maar dan met de inmiddels bekende bewegingsensoren van de Wii en Wii U, of misschien is het iets heel anders. Nu gaat het slechts om de datum van een onthulling. Fantaseren mag echter altijd natuurlijk!
Star Wars Battlefront 13 miljoen keer verkocht
Star Wars doet het goed en hoe?! The Force Awakens is de grootste Box Office-hit ooit en Star Wars Battlefront lijkt ook een groots succes. De game is namelijk 13 miljoen keer verkocht. Dat is echt een gigantisch aantal. Hebben we allemaal de Star Wars-fever te pakken gekregen of iets dergelijks? Ik weet wel dat als Star Wars zo door blijft gaan, wij voorlopig nog lang niet van deze gigantische en geweldige franchise af zijn en daar ben ik blij om. Heel blij zelfs, want ik ben groots fan en ik kan mij niet voorstellen dat dit ooit verandert. Dat gezegd hebbende gooit The Force Awakens wel hogere ogen dan Battlefront. De impressies van Battlefront zijn namelijk wisselend, daar waar The Force Awakens overal, maar dan ook overal, goed wordt ontvangen. Bij ons doet Battlefront het in ieder geval goed! Wat vind jij van deze game?

Scalebound uitgesteld, Quantum Break bijna af, Rise of the Tomb Raider naar PC en komt Watch_dogs 2 eraan?
Naast het feit dat Star Wars het goed doet (duh) en dat de Nintendo NX wordt onthuld, zijn er ook wat games uitgesteld, tentoongesteld of naar voren gehaald. Oké over dat laatste loog ik. Helaas is Scalebound uitgesteld naar 2017, de Xbox-exclusive laat dus een extra jaartje op zich wachten. Ach ja, liever uitstel dan een game die niet af is.
Die laatste zin doet mij denken aan Watch_Dogs. De game die Ubisoft ontzettend hypete, maar die vervolgens niet alle beloofde verwachtingen wist te voldoen. Komt daar een deel twee van? Als de geruchten kloppen wel, en dan zeer waarschijnlijk dit jaar nog. Ik ben heel benieuwd of deel twee de fouten van deel één wegpoetst. Naast deze spannende release komt Rise of the Tomb Raider 28 januari naar de PC. Helaas moeten PlayStation-gamers nog wat langer wachten.
Scalebound mag dit jaar dan niet uitkomen, maar Quantum Break komt wel uit. Sterker nog, de game is zo goed als af. Al met al nog steeds een erg goed jaar van de Xbox dus!

Wees een uur primitief
Je kan ook even tijdens het lezen van deze Up2Date onderstaande video opzetten. In de video kan je een uur lang naar gameplay van Far Cry Primal kijken. Veel prehistorisch plezier!
Deze week zijn er twee artikelen op GameParty verschenen: recensies van Sword Art Online en Rainbow Six: Siege. De ene game bestempel ik als middelmatig, de ander als goed. Ben jij benieuwd welke goed is en welke middelmatig? Lees ze dan vooral. Daarnaast heeft Bas de review van de nieuwe Disney Infinity op de site gedropt. Het blijkt dat Infinity erg leuk is gecombineerd met Star Wars. Daarnaast heeft Bas nog een artikel op de site gezet met zijn verwachtingen voor 2016.

Lieve mensen dit was het weer. Je wekelijkse shot nieuws. Helemaal in het kader van onthullingen en primitiviteit. Wat wil jij volgende week uitgelicht zien? Laat het vooral weten in de comments.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.