Up2Date, 28 december 2014

Up2Date, 28 december 2014

De eerste sneeuw is gevallen in het land, we zijn voorbij de kerstdagen en kijken al uit naar nieuwjaar. Maarrrr… Eerst nog de allerlaatste Up2Date van het jaar. Wat is er te vinden in deze Up2Date? Lees het hieronder!

Sony’s Christmas Deal deel 10
Hoewel het de laatste dagen niet goed gaat met de online servers van Sony ging de tiende en laatste ‘Deal of Christmas’ online in de PlayStation Store. Sony heeft Call of Duty: Advanced Warfare in de aanbieding gegooid voor de PlayStation 3 en 4. Beide versies kosten €45,-. De Digital Pro edition kan je krijgen voor €70,-. Daarnaast is Ys: Memories of Celceta in prijs omlaag gehaald naar €15,-. Indien je PlayStation Plus-lid bent krijg je nog eens 20 procent korting.

Battlefield: Hardline krijgt nieuwe trailer
Het was aardig stil rond Battlefield: Hardline maar er is nu een nieuwe trailer beschikbaar. De beta wist een hoop gamers te overtuigen en de uiteindelijke game zal komend jaar in de winkels liggen. Voor nu: check hieronder de gloednieuwe trailer van Battlefield: Hardline.
Games with Gold voor januari bekend
Een nieuwe maand betekent gratis games voor Gold-members van Xbox Live! Xbox One eigenaren kunnen de gehele maand januari de game D4: Dark Dreams Don’t Die gratis downloaden. Op de Xbox 360 is van 1 t/m 15 januari de titel MX vs. ATV Alive gratis en van 16 t/m 31 januari wordt die vervangen door The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition. Genoeg om in het nieuwe jaar mee aan de slag te gaan dus!

Nieuw karakter voor Final Fantasy 15
Elke Final Fantasy-game heeft eigenlijk een eigen Cid. Het hoort helemaal bij de serie en hieronder krijg je Cid(ney) uit Final Fantasy 15 te zien. Voor het eerst in de serie een vrouwelijke Cid. Bekijk in de twee video’s hieronder hoe ze eruit ziet!
https://www.youtube.com/watch?v=GQ6TcgcYpPs

Afgelopen week hebben we een hele hoop voor jullie geschreven. Naast nieuwtjes ook features en reviews! Allereerst heeft Lisa de nieuwe uitbreiding van Destiny ‘The Dark Below’ gespeeld en laat ze weten hoe ‘ie is in de review. Ikzelf heb een feature geschreven over hoelang games nou eigenlijk boeiend genoeg zijn. Kevin heeft twee Turtle Beach headsets mogen testen. De review van de Recon 320 kan je hier lezen en voor de review van de Stealth 400 moet je hierheen! We zijn nog lang niet klaar, want bij GameParty hebben we, net zoals vorig jaar, een terugblik per redacteur online gezet. Check hier de terugblik van Lisa en daarna natuurlijk gelijk de terugblik van Robin om vervolgens direct door te gaan naar die van Kevin! Eefje heeft natuurlijk ook een terugblik geschreven en daarnaast een speciale feature voor de kerst. Je hebt nog vier terugblikken tegoed, die van Fréderique, Bas, Harmen en mij!

Het was erg leuk om jullie dit jaar weer van nieuws, features, reviews en previews te voorzien en we gaan volgend jaar gewoon weer verder! Alvast een gelukkig nieuwjaar en hopen op een jaar met heel heel heeeel veel top games!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.