Up2Date, 9 september 2018: Blizzard weet je bezig te houden

Up2Date, 9 september 2018: Blizzard weet je bezig te houden

Terwijl iedereen weer terug aan het werk mocht of opnieuw de scholen ging bezoeken, besloot ik afgelopen weken er compleet tussenuit te gaan. Een fantastische vakantie was het gevolg. Helemaal niet vervelend. Dus eigenlijk zit ik in hetzelfde schuitje als jij. Ik heb ook al het gamenieuws gemist. Daarom zetten we alles samen op een rijtje, zodat we het belangrijkste mee gaan krijgen. Zo rollen we dan ook wel weer.

Blackout gameplay trailer van Call of Duty: Black Ops 4 toont Battle Royale
Activision en Treyarch lieten deze week de gloednieuwe trailer van Blackout, Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale spelmodus zien. Dat is een hele mond vol. Deze nieuwe spelmodus levert de bekende Call of Duty gameplay gecombineerd met klassieke maps en personages uit het Black Ops universum. Noem het een liefdesbaby van Fortnite, Pubg en Call of Duty. Intens ziet het er in ieder geval wel uit.
LEGO DC Super-Villains Season Pass onthuld
Want je hebt nooit genoeg verhalen in het DC universum, toch? Dus voordat LEGO DC Super-Villains verschijnt laat de ontwikkelaar weten wat de season pass in gaat houden. En stiekem klinkt ‘ie best tof. De Season Pass bevat zes levelpakketten en vier personagepakketten, inclusief twee Aquaman Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuw Warner Bros. Pictures film, Aquaman, die op 13 december in première gaat in bioscopen en twee Shazam! Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuwe Warner Bros. Pictures film, Shazam!, die in april 2019 in première gaat. Het DC TV Series Super Heroes-personagepakket en het DC TV Series Super-Villains-personagepakket voegen favorieten uit DC’s van Warner Bros. Television toe zoals Legends of Tomorrow, Arrow, Flash, Supergirl, en Black Lightning. Extra pakketten: het DC-film-personagepakket, het Batman: The Animated Series-levelpakket en het Young Justice-levelpakket, geïnspireerd op de serie van Warner Bros. Animation. Vooral die laatste juich ik enorm toe. De pass zal net geen vijftien euro kosten.

Update voor Heroes of the Storm; Mephisto, Hanamura Temple en Tyrande
Blizzard weet spelers bezig te houden. Ze hebben nog maar net de Battle for Azeroth toegevoegd aan World of Warcraft, en brengen ook nieuwe content naar hun andere game. Vanaf nu is het mogelijk om met Mephisto aan de slag te gaan in Heroes of the Storm. Deze Ranged Assassin heeft een agressieve speelstijl en weet zijn cooldowns sneller omlaag te krijgen wanneer hij anderen schade doet.
Daarnaast is ook de Hanamura Temple terug van weggeweest. De map heeft diverse upgrades en aanpassingen gehad om nog meer speelmogelijkheden met zich mee te nemen.
Als laatste is Tyrande verkozen voor de Hero Rework. De healer heeft diverse updates gekregen. Check ze snel uit in het spel, alles is gratis te spelen.

Henry Cavill is Geralt in Netflix Witcher-serie
Ja, dit nieuwtje is wel super man! Letterlijk, want Henry Cavill kennen we natuurlijk als Superman. De Superman met de lelijke digitale bovenlip. Deze brede acteur is gecast om Geralt of Riva te spelen in de Witcher-serie die momenteel in ontwikkeling is bij Netflix. De serie moet in 2020 verschijnen en acht afleveringen kennen. Leuk extra nieuwtje: volgens geruchten is dit niet de enige serie die Netflix in ontwikkeling heeft rondom videogames. Natuurlijk is er de geanimeerde Castlevania (waarvan seizoen 2 in aantocht is), maar volgens de geruchten werkt Netflix met Blizzard samen om een heuse serie rondom Diablo te brengen. Stay a while and listen, indeed!

World of Warcraft: Battle for Azeroth krijgt nieuwe Raid, Warfront, Mythic Keystone Dungeons en meer
Zitten ze bij Blizzard dan echt geen moment stil? Want, strijders van de Horde en Alliance, maak je klaar voor een nieuwe uitdaging. Het is vanaf nu mogelijk om met nieuwe content in World of Warcraft: Battle for Azeroth aan de slag te gaan.
Uldir is de eerste nieuwe raid en is te spelen in de Normal en Heroic moeilijkheidsgraad. Daarnaast is de eerste coöperatieve Warfront live in de vorm van The Battle for Stromgarde! Spelers van de Horde kunnen nu aan de slag om supplies aan te leveren om deze assault te starten. Wanneer de Horde genoeg werk heeft geleverd, kunnen de spelers tijdelijk aan de slag met de content. Voor spelers van de Alliance is er een buiten activiteit in de Arathi Highlands te vinden, inclusief een nieuwe World boss. Mythic Keystone dungeons zijn nu ook beschikbaar en het eerste seizoen hierbij is meteen van start gegaan. Daarnaast is het eerste PvP seizoen ook van kracht. We zien je in Azeroth… tenzij je in The Nexus bezig bent met die nieuwe content van Heroes of the Storm…
Wij brachten je deze week ook lekkere content. Zo liet Daan weten dat het nog steeds interessant is om aan de slag te gaan met het briljante Cuphead. Daarnaast had hij ook nog tijd over om met de nieuwe Madden aan de slag te gaan, om jou te voorzien van een heuse review van Madden 19. En ik? Tijdens mijn vakantie bezocht ik niet alleen plekken in Frankrijk, maar ook plekken in Azeroth. Jawel, ik dook vol in World of Warcraft: Battle for Azeroth om ook jou hiervan een review te geven. Oh, en wil je trouwens zelf aan de slag met een toffe game? We geven Divinity: Original Sin II vijf keer weg!

Volgende week kan het wel eens zo zijn dat we nog meer reviews brengen. Misschien wel een hele speciale. In spin, de bocht gaat in…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.