Eerste gameplaybeelden Total War: Warhammer campaign onthuld

Eerste gameplaybeelden Total War: Warhammer campaign onthuld

Creative Assembly heeft gameplaybeelden en details onthuld voor de Grand Campaign in Total War: Warhammer. De rijk gedetailleerde 3D-campaign map dompelt spelers helemaal onder in de Old World van Warhammer Fantasy Battles. In deze schitterende, high-fantasy sandbox kunnen ze hun eigen legende scheppen met één van de vier speelbare rassen: Greenskins, Dwarfs, Vampire Counts en Empire. De turn-based gameplay laat spelers terrein veroveren, hun rijk opbouwen en tactische manoeuvres uitvoeren. Net als bij alle Total War-titels, worden conflicten beslist in spannende, realtime gevechten op epische schaal.

“Fans van zowel Total War als Warhammer wilden dolgraag weten wat voor richting we zijn ingeslagen voor het campaign map design van Total War: Warhammer,” zegt Ian Roxburgh, Game Director. “We hebben alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we de enorm populaire, uitvoerig beschreven wereld van Warhammer Fantasy Battles tot leven wekken met de meest gedetailleerde, visueel indrukwekkende campaign map die we ooit hebben gemaakt.”

In Total War: Warhammer biedt elk speelbaar ras een compleet andere manier van spelen. Deze eerste video toont de campaign gameplay vanuit het perspectief van de Greenskins en onthult gloednieuwe functies van Total War: Warhammer, inclusief functies die nooit eerder in een Total War-titel verschenen. De video toont ook de omvang en spanwijdte van de complete campaign map, van de onheilspellende Chaos-woestenij in het noorden tot de desolate Southern Badlands van de Orcs en Goblins.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.