Eerste beelden Total War: Warhammer

Eerste beelden Total War: Warhammer

De Battle of Black Fire Pass, een van de vele Quest Battles uit Total War: Warhammer, is nu te bekijken. Deze gescripte battle demo op basis van work-in-progress code is voorzien van toelichting van de ontwikkelaars, en laat de wanhopige strijd zien tussen de troepen van de Empire onder leiding van Keizer Karl Franz, en een horde Greenskins onder leiding van Orc Warboss Grimgor Ironhide.
De Battle of Black Fire Pass vormde de basis van de Total War: Warhammer E3 persdemo, en werpt een blik op de enorme diversiteit aan eenheden op het strijdveld, spreuken, oorlogsmachines, monsterlijke wezens en fantasieomgevingen die deel zullen uitmaken van de uiteindelijk game. Als een van de Quest Battles die specifiek beschikbaar is voor Karl Franz, is dit een van de vele spraakmakende, optionele confrontaties die spelers vrijspelen naarmate de campaign van de door hun gekozen Legendarische Lord vordert.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.