Update 1.8 voor Fallout Shelter beschikbaar

Update 1.8 voor Fallout Shelter beschikbaar

Bethesda Game Studios geeft Update 1.8 vrij voor de prijswinnende mobile en pc-game, Fallout Shelter, die voortaan Overseers toelaat thema’s voor Vault-kamers te craften, gebaseerd op hun favoriete Fallout 4-facties. Vakantievieringen alsook nieuwe quests zijn nu ook beschikbaar voor de free-to-play game. Update 1.8 content bevat:

Kamer thema’s: Spelers kunnen voortaan hun kamer extra kleur geven dankzij de Theme Workshop, waarmee ze thema’s voor hun kamers kunnen craften gebaseerd op de vier Fallout 4-facties – de Minutemen, Railroad, Brotherhood of Steel en Institute. Instructies voor het craften kunnen worden gevonden via quests en de thema’s kunnen ook aan- en af worden gezet.

Nieuwe quests: Update 1.8 introduceert tal van nieuwe quests – inclusief speciale events voor tijdens de feestdagen, ideaal om de Dwellers aan het werk te houden.
Vakantievieringen komen naar de Vault: Voor het tweede jaar op rij komen vakantieveringen naar de Vault met Halloween, Thanksgiving en Kerstmis. Vanaf oktober start men met het weggeven van Halloween outfits als beloning bij het vervullen van quests, alsook griezelige kamer thema’s zullen beschikbaar worden gesteld.

iMessage stickers: Sinds de release in september hebben Fallout Shelter-spelers op iOS10 exclusieve Fallout Shelter-stickers zitten gebruiken om hun berichten naar vrienden op te fleuren. Update 1.8 introduceert nu enkele nieuwe stickers, waaronder een leuke set voor Halloween.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.