Update voor Man of Steel vandaag beschikbaar

Update voor Man of Steel vandaag beschikbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert vandaag de eerste update voor de Man of Steel actie-avonturen mobiele game. De update bevat nieuwe content en er is een nieuw pak voor Superman beschikbaar.

In het nieuwe hoofdstuk in de Story Mode heeft General Zod de ‘World Engine’ gelanceerd die alleen door de Man of Steel gestopt kan worden. Spelers zijn getuige van een nieuwe, filmische scene boordevol actie waarna ze de rol van Superman op zich kunnen nemen om dit dreigende gevaar te verslaan. De ‘World Engine’ biedt een geheel nieuwe uitdaging aan de Man of Steel spelers met de introductie van een gloednieuwe gevechtsmechaniek.

Naast de aanvullende story content kunnen Superman fans ook de nieuwe Skin Suit uitproberen die rechtstreeks uit de “Man of Steel” film komt. Het pak geeft de kracht, gezondheid en schadebestendigheid van Kal-El een boost.

De Man of Steel mobiele game is nu beschikbaar in de App Store voor iPad en via Google Play voor Android smartphones en tablets voor €4,49. De iPhone en iPod touch versie is beschikbaar voor €2,69.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.