Update voor Pokémon Go haalt geliefde functie weg

Pokémon Go

Mobile
8.4

User Avg

Update voor Pokémon Go haalt geliefde functie weg

Update voor Pokémon Go haalt geliefde functie weg

Terwijl jij lag te slapen is er een update verschenen voor Pokémon Go. Het is nu mogelijk om het uiterlijk van je trainer aan te passen via het profielscherm bijvoorbeeld. Ook ziet de game er op iPhones met een retinascherm er scherper uit. Toch zijn niet alle veranderingen om over te juichen. Zo heeft ontwikkelaar Niantic de stapjes uit de game gehaald. Je ziet dus niet meer op welke afstand een Pokémon zit. Nu was deze functie toch kapot, maar helemaal verdwijnen is jammer.

Jammerlijker is echter dat de stroombesparende mode uit de game is gehaald. Waar je voorheen je telefoon op z’n kop kon houden waarna het scherm zwart werd en je ‘em zo in je broekzak kon stoppen, is deze functie nu weg. Het scherm blijft dus altijd aan en licht geven. Spelen met een powerbank is nu een must.

Verder zijn bepaalde animaties bij gyms verbeterd en worden schades tijdens gevechtsbewegingen anders berekend. Medailles hebben een andere look en de interface is iets aangepast. Daarnaast zijn geheugenproblemen opgelost.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.