Upgraden naar next-gen versie Battlefield 4 kost tien euro

Upgraden naar next-gen versie Battlefield 4 kost tien euro

Ben je nog steeds in twijfel? Koop je Battlefield 4 voor de huidige of voor de volgende generatie consoles? Electronic Arts maakt het je een stuk makkelijker. Wanneer je de game koopt voor de Xbox 360 of PlayStation 3, krijg je een speciale voucher om later, wanneer de game in de next-gen digitale stores verschijnen, voor tien euro te downloaden. Jawel, voor een tientje krijg je de next-gen versie er gewoon bij.

Het gaat om speciale versies van Battlefield 4 voor de huidige consoles. Waarschijnlijk zijn ze te onderscheiden met een sticker op de hoes. De actie in de PlayStation Store loopt tot en met 28 maart 2014, de datum voor de Xbox One is niet bekend omdat we nog niet weten wanneer het apparaatje bij ons gaat verschijnen.

Ook is het mogelijk om je huidige versie van Battlefield 4 bij deelnemende gameshops om te ruilen tegen een next-gen versie. Ook met een bijbetaling van tien euro. Welke winkels in Nederland hier aan mee gaan doen is nog niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.