Vanaf april weer garantie op Xbox One

Vanaf april weer garantie op Xbox One

Vanaf eind april krijgen bezitters van de Xbox One in Nederland opnieuw garantie vanuit Microsoft. Dit heeft Microsoft Nederland laten weten aan Gamer.nl. Begin deze maand verdween de garantie, maar dit moet teruggedraaid gaan worden. Volgens het bedrijf was het een “intern serviceprobleem” dat er voor zorgde dat de garantie op consoles uit het buitenland niet meer functioneerde.

Er wordt hard gewerkt om dit op te lossen, alleen zijn wij op dit moment niet in staat om Xbox One console reparaties te verwerken voor klanten buiten de dertien landen waar Xbox One officieel uit is. Wij verwachten dat dit klantenserviceprobleem eind april is opgelost. In de tussentijd kunnen klanten alsnog contact opnemen met hun Xbox Support team om enige problemen proberen op te lossen. Als een reparatie nodig is, kan het zo zijn dat wij de klant zullen moeten contacteren zodra het interne klantenservice probleem is opgelost

De Xbox One is inmiddels in verschillende winkels in Nederland te koop. Mocht je er eentje willen hebben, kijk dan wel uit, er zijn winkels die de console voor meer dan honderd euro meer dan de vraagprijs verkopen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.