Vanquish komt naar PC

Vanquish komt naar PC

Vorige maand ging nog het idee rond dat Vanquish nu alsnog naar de PC zou gaan komen. In een zeer kleine update voor Bayonetta leek het er even op. Echter, de mensen achter de game wilde niks kwijt, maar via Twitter werden er wel wat hintjes gegeven. Nu blijkt het waar te zijn. Vanaf 25 mei kunnen PC-gamers eindelijk aan de slag met de game die in 2010 al op andere platformen verscheen.

Natuurlijk krijgt de game wel een upgrade naar 2017. De game zal, net zoals Bayonetta, de 4K-resolutie ondersteunen, krijgt meer grafische opties, een ongelimiteerde framerate en ondersteunt de muis en toetsenbord. Wel zo handig. Heb je Bayonetta eerder op PC gekocht via Steam, dan krijg je 25 procent korting op deze nieuwe game. Wanneer je het spel voor de release koopt krijg je standaard de Digital Deluxe Edition, waar extra bonussen in gaan zitten. Het spel gaat net geen twintig euro kosten.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.