Vecht als de originele Quake-held in Quake Champions

Quake Champions

PC

Vecht als de originele Quake-held in Quake Champions

Vecht als de originele Quake-held in Quake Champions

Twee eeuwen geleden stapte een Marine doorheen de Slipgate en belandde zo rechtstreeks in een nachtmerrie. Hij trotseerde zijn grootste angsten om vier eldritch Runes te verzamelen en nam het vervolgens op tegen het gedrocht genaamd Shub-Niggurath. Ranger, de originele Quake badass, maakt nu zijn intrede in Quake Champions.

Ranger is een Quake-legende; hij is diegene die zich doorheen de Dimension of the Doomed en het Realm of Black Magic wist te knallen. Hij zit al even vast in die dimensies en nam zelfs deel aan het vuurgevecht tussen de bloederige hallen van Quake III Arena.

In Quake Champions hanteert Ranger de Dire Orb die hij wist te ontnemen uit de ingewanden van de All-Mother op het einde van Quake, waarmee hij kan teleporteren (en telefraggen) doorheen de Arenas. Ranger’s ‘Son of a Gun’ Passive Ability verleent hem ook 25% reductie in self-damage, waardoor hij kan Rocket Jumpen met minder pijn… en dus ook van dichtbij Rocket Launcher-schade kan toedelen.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.