Pre-order Call of Duty: Ghosts en krijg extra map

Pre-order Call of Duty: Ghosts en krijg extra map

Activision kondigt een nieuwe, uitdagende bonus map aan voor Call of Duty Ghosts’ langverwachte mutliplayer modus. Fans over de hele wereld die een pre-order plaatsen bij Bart Smit of Intertoys ontvangen gratis bij hun kopie van het spel de downloadbare bonus map ‘Free Fall’. Deze bonus map bevat de nieuwe dynamic map event techniek en toont de eerste details hoe spelers straks omgaan met veranderde omgevingen in de belangrijkste multiplayer beleving op consoles.

‘Free Fall’ neemt spelers mee in een vernielde wolkenkrabber dat op het punt staat in te storten. Brandtrappen reiken naar de sterrenhemel, liftschachten lopen langs de grond en wat ooit ramen waren, is nu een angstaanjagende glazen vloer, honderden meters boven de straten van de stad. De close-quarters combat en actie in ‘Free Fall’ wordt steeds intenser als de geteisterde wolkenkrabber in de loop van de game verder uit elkaar blijft vallen. Schokgolven zorgen telkens maar weer voor verdere vernietiging, zichtlijnen raken verward, paden worden slingerwegen en cruciale doorgangen verdwijnen terwijl de map in real-time blijft veranderen.

“Dynamic map events veranderen de manier waarop gamers spelen, en ‘Free Fall’ toont als nooit tevoren hoe deze nieuwe techniek werkt,” zegt Mark Rubin, executive producer bij Infinity Ward. “Terwijl het spel zich ontwikkelt, verandert je omgeving constant en gamers moeten daar ter plekke op inspelen. Deze nieuwe feature daagt gamers uit om nieuwe strategieën te bedenken en zorgt voor doorlopend veranderende gameplay opties. En dit is slechts één van de vele nieuwe benaderingen die we over de hele linie in Ghosts’ multiplayer hebben doorgevoerd. Er is zoveel waar we naar uitkijken om de komende weken te kunnen aankondigen.”

Call of Duty: Ghosts komt op 5 november uit op Xbox 360, PlayStation 3 en PC. De game komt later ook uit op de Xbox One en PlayStation 4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.