Vecht met The First Order in nieuwe DLC Lego Star Wars: The Force Awakens

Lego Star Wars: The Force Awakens

3DS PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Wii U Xbox 360 Xbox One
8.9

Sterk

5.4

User Avg

Vecht met The First Order in nieuwe DLC Lego Star Wars: The Force Awakens

Vecht met The First Order in nieuwe DLC Lego Star Wars: The Force Awakens

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van het First Order Siege of Takodana levelpakket, de nieuwste downloadbare content voor de Lego Star Wars:The Force Awakens Season Pass.

Het First Order Siege of Takodana levelpakket biedt de fans een nieuwe kijk op de bloedstollende aanval op het kasteel van Maz Kanata. Spelers kunnen nu het oude bouwwerk van Takodana bestormen vanuit het perspectief van de First Order en in de huid kruipen van de kwaadaardige Kylo Ren. Met deze krijger van de duistere kant kunnen spelers strijden tegen vijanden en op zoek te gaan naar Rey en BB-8, in een poging om het verzet voorgoed te verslaan.
Vrij te spelen personages en voertuigen zijn onder andere: Kylo Ren, FN-1044 (stormtrooper), Jashco Phurus, Rosser Weno, Stormtrooper Officer, Strono Tuggs, Thromba, Laparo, Jakku Freighter (volledig voertuig) en Jakku Freighter (microgevechtsvoertuig)

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.