Verken, ontdek en bouw met LEGO Worlds

LEGO Worlds

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
7.8

Goed

7.9

User Avg

Verken, ontdek en bouw met LEGO Worlds

Verken, ontdek en bouw met LEGO Worlds

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen LEGO Worlds aan, een onbegrensde verzameling werelden die geheel van LEGO stenen is gemaakt en spelers unieke omgevingen kunnen bouwen en hun eigen ervaring vormgeven. Met LEGO Worlds, ontwikkeld door TT Games, kunnen spelers LEGO bouwsets digitaal gebruiken en kunnen ze alles bouwen en creëren wat in hun fantasie opkomt.

De game is sinds gisteren in STEAM Early Access, zodat de gaming community feedback kan geven voor continue verbeteringen en de integratie van extra content. Spelers die willen deelnemen aan de Early Access ervaring kunnen de STEAM client downloaden en vervolgens de LEGO Worlds product pagina bezoeken om de game te downloaden. Tom Stone, Managing Director, TT Games:

LEGO Worlds belichaamt het fysieke, LEGO bouw plezier waar consumenten al tientallen jaren van hebben genoten, op een digitaal platform dat een gloednieuwe ervaring biedt met de geliefde steentjes. Van de steen-voor-steen editor tot het ontdekken van een uitgebreid scala aan items, charakters en wezens om de wereld te bevolken; de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

In LEGO Worlds hebben spelers de vrijheid om werelden aan te passen en alles te creëren wat ze maar kunnen bedenken. Dit kan door een steen per keer te gebruiken of door middel van voor-geproduceerde gebouwen om eigen omgevingen aan te passen. Grootschalige landschapsarchitectuur tools zijn beschikbaar om terreinen snel en makkelijk aan te passen. Hele werelden en creaties komen tot leven met charakters en wezens die met elkaar en de speler interactie hebben op onverwachte manieren. Van helikopters tot draken en van motoren tot beren; er zijn altijd interessante manieren voor spelers om de uitgestrekte werelden en verborgen schatten te ontdekken. Fans van de LEGO bouwsets worden beloond met een aantal sets die in-game ontgrendeld kunnen worden tijdens de Early Access en in de toekomstige updates van de game. Toekomstige plannen bestaan uit het bieden van een multiplayer en de mogelijkheid om functies te delen, zodat vrienden elkaars werelden kunnen ervaren en kunnen pronken met hun creaties.
https://www.youtube.com/watch?v=T6wK-jYUYOM

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.