Verklapt de Limited Edition van Batman: Arkham Knight het einde van de game?

Verklapt de Limited Edition van Batman: Arkham Knight het einde van de game?

Voordat je verder gaat lezen waarschuwen we je. Het kan zomaar zijn dat er spoilers aan zitten te komen. Het lijkt er op dat Rocksteady met de Limited Edition van Batman: Arkham Knight het einde van de game een beetje weg heeft gegeven. Wat is er aan de hand? Bij de editie krijg je een tof standbeeldje ter nagedachtenis aan de beschermer van Gotham. Juist, Batman dus. Daarnaast is nu duidelijk geworden dat deze ‘memorial statue’ een inscriptie heeft gekregen.

From a Grateful City In Memory of the Gotham Knight

Kan dit betekenen dat Batman het einde van de game niet haalt? Dat het personage sterft in de derde game van Rocksteady? Het zou zomaar kunnen. Of stopt Bruce Wayne gewoon met Batman, doet hij alsof hij dood is en verhuist hij naar een zonnig oord met een mooie meid? Het zou niet voor het eerst zijn. Ja, we kijken naar jou, The Dark Knight Rises.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.