Vier halloween in het World of Tanks universum

Vier halloween in het World of Tanks universum

Het is oktober. Tijd voor horror! Hang de heksen aan de muur, trek je engste pak aan en haal snoep op bij die buren waar je de rest van het jaar niet aan durft te bellen. En speel je favoriete game in het World of Tanks universum om ook daar de duistere machten tot je te nemen. Doe mee met de ‘Pumpkin Bash’ en krijg een crew van vijf charismatische personages in World of Tanks voor de PC. Of ga op zoek naar de verborgen schatten in het ‘Secret of the Lost Pyramid’-event in World of Tanks Blitz en laat het innerlijke beest van je tank los in het ‘Monster Mash’-event in World of Tanks: Modern Armor!

In World of Tanks kun je vanaf 20 oktober tot en met 4 november gruwelen met het Pumpkin Bash evenement. Sluit je aan bij een groep Tank-besturende heksen en bezweer je tegenstanders in 15v15 PvP gevechten op Halloween-maps! Ken je World of Tanks van binnen en buiten? Guess again!
In World of Tanks Blitz kun je van 20 tot en met 30 oktober op zoek naar de verborgen piramide. Wanneer je deze vind besef je je snel dat er behoorlijk wat schatten te vinden zijn. Denk aan Premium accounts, boosters, x5 XP, credits en de Sinister Medjay tank. Wees er snel bij, want de Farao heeft nog veel meer schatten voor hen die durven…
Ook brengt World of Tanks Blitz ‘Operation Call of the Folio’ tot en met 29 oktober. Verloren tempels, zandstormen, ziektes, wilde beesten en een zekere dood wachten op je. Durf jij het aan? De prijzen die te winnen zijn overtuigen zelfs hen met de zwakste magen. Want wie wil er nu bijvoorbeeld geen exclusieve avatars, recources of zeldzame camouflages voor 12 voertuigen? Maar weet dat er iets in het duister naar je kijkt. Jou in de gaten blijft houden. Wees altijd op je hoede.

In World of Tanks: Modern Armor keert de Monster Mash terug, een populaire mode die tot en met 1 november te spelen is. Tijdens dit evenement kun je strijden in Monster Tanks op twee Halloween maps: Grim Graveyard en Dead City. Mocht je nog geen Monster Tank in je garage hebben staan, wees dan niet getreurd. Ook jij kan meedoen aan dit spel met een dodelijk leuke Halloween-tint. Elke speler krijgt toegang tot de Spectre, een angstaanjagende Tier VI medium Tank die voor iedereen gratis in de garage staat. Trick of treat….

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.