Vlieg mee met de nieuwe Amerikaanse Heavy Fighters in World World of Warplanes

Vlieg mee met de nieuwe Amerikaanse Heavy Fighters in World World of Warplanes

Wargaming maakt vandaag bekend dat update 1.3 een lift off heeft gekregen in World of Warplanes. Vanaf nu kun je aan de slag met een nieuwe tak aan Amerikaanse vliegtuigen, automatische graphics detection settings en een nieuw video opname systeem om je meest briljante acties te kunnen terug te kunnen bekijken; uiteraard geheel gratis.

Piloten kunnen nu met deze nieuwe Amerikaanse “Heavy Fighters” aan de slag: Lockheed P-38F Lightning, Lockheed P-38J Lightning, Grumman F7F Tigercat, Chance-Vought XF5U Pancake, McDonnell F2H Banshee, en de Lockheed XF-90.

Dankzij de feedback van een aantal spelers, die graag wilden dat de automatisch grafisch geoptimaliseerd werd, zullen nu de graphics niet automatisch op medium settings komen te staan maar zal de game gelijk op de hoogst mogelijke stand worden opgestart. Met de Replay functie in World of Warplanes kunnen spelers hun meest coolste momenten opnemen, terug kijken en met vrienden delen. Ook zijn er extra functies toegevoegd waarmee je uitgebreide playback control hebt en gedetailleerde help tools.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.