World of Tanks en World of Warplanes soundtracks gratis te downloaden

World of Tanks en World of Warplanes soundtracks gratis te downloaden

Wargaming maakt bekend dat zij hun soundtracks voor World of Tanks en World of Warplanes beschikbaar hebben gemaakt voor het publiek. De albums zijn gratis te downloaden op de officiële websites en Google Music. Op de iTunes Store kun je ze voor een klein bedrag per track verkrijgen. World of Tanks Audio Director Sergey Phomin:

Music plays an important role in the overall experience of a video game, so a lot of effort was put into both soundtracks to ensure the highest quality of sound possible. Having the opportunity to add the finishing touches of our soundtrack at the studio where music legends like the Beatles and Pink Floyd recorded their albums, was truly a one-of-a-kind experience.
De World of Tanks soundtrack is gemasterd in de legendarische Abbey Road Studios in London, het bevat 37 originele tracks en zal ook nieuwe tracks bevatten die in Update 9.0 worden toegevoegd. Voor World of Warplanes zijn er momenteel acht beschikbaar maar dit zal in de toekomst uitgebreid worden.

De soundtrack van World of Tanks is te vinden op de officiële website, Google Music en in iTunes. Ook de muziek van World of Warplanes vind je op haar eigen website, op Google en in iTunes.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.