Respawnen in World of Tanks 9.12

World of Tanks

PC PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
7.9

User Avg

Respawnen in World of Tanks 9.12

Respawnen in World of Tanks 9.12

World of Tanks Update 9.12 is zojuist live gegaan. De update bevat een nieuwe game modus, een exclusieve map, in high defintion herziende voertuigen en voor het eerst een PvE tutorial op de PC. Deze nieuwe game modus is een soort van “Capture the Flag” variant waarin het mogelijk is om te respawnen met Garage Battles en tank heling stations. Ook krijgt het nieuwe Artillery en Airstrike mogelijkheden waarmee flinke schade op het veldslag kunnen worden uitgebracht.

In de nieuwe map genaamd “Berlin” kan met naast de bovengenoemde game modus ook een speciale Personal Battle Mission gespeeld worden waarmee je kans kunt maken op een imposante Tier 10 T-22 tank een leuke achievements.

Ook biedt update 9.12 achtentwintig nieuwe high definition voertuigen en een verbeterde tank customization interface waar spelers camouflage, inscripties en emblemen kan kopen. In de Britse tank lijn wordt de Tier 10 FV4202 medium tank vervangen met de machtige Centurion Action X. Tot slot komt er een PvE tutorial waarin spelers hun vaardigheden nog uitgebreider kunnen beoefenen alvorens het slagveld te betreden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.