Volg nu de Ghost Recon: Wildlands streams!

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

Volg nu de Ghost Recon: Wildlands streams!

Volg nu de Ghost Recon: Wildlands streams!

— De streams zijn voorbij. Bedankt voor het kijken!

Bolivia, een paar jaar van nu. Dit prachtige land in Zuid-Amerika is de grootste producent van cocaïne ter wereld. Het invloedrijke en brute Santa Blanca drugskartel heeft het land veranderd in een narco-staat, gebukt onder wetteloosheid, angst, onrecht en geweld. Het kartel is één van de grootste spelers uit de onderwereld en een wereldwijde dreiging.

Een full-scale oorlog is niet het antwoord. De enige manier om deze ziekte te stoppen is op een precieze, stille en dodelijke manier. De Ghosts, een geheim elite US Special Forces team, worden achter de vijandelijke linies gestuurd om onrust te veroorzaken, te destabiliseren en uiteindelijk de band tussen het kartel en de corrupte regering te breken. Vanaf vandaag ligt Ghost Recon: Wildlands in de winkels. Daarom spelen Bas, Danny, Harmen en Robin de game momenteel in de coöperatieve mode. En jij kunt mee kijken. Vanaf 14.00 gaan we live met z’n vieren en zal iedereen zijn sessie streamen. Het is aan jou om te volgen wie je wil…

Check hier de stream van Bas
Check hier de stream van Harmen
Check hier de stream van Robin
Check hier de stream van Danny
Al behoorlijk wat jaren is GameParty te vinden op deze uithoek van het web. Dagelijks vind je er de nieuwste reviews, de vetste previews en het laatste nieuws.