Warcraft: The Beginning vanaf 28 september verkrijgbaar

Warcraft: The Beginning vanaf 28 september verkrijgbaar

Het visuele epos Warcraft: The Beginning is gebaseerd op het wereldwijde videogame-fenomeen van gamesuitgever Blizzard Entertainment en wordt uitgebracht door Universal Pictures Benelux op 28 september. Gameverfilming Warcraft: The Beginning is een indrukwekkende mix van live action en adembenemende visuele effecten. De Blu-ray-uitgaves hebben bovendien meer dan 90 minuten aan extra’s, waaronder deleted scenes, een exclusieve stop-motion Warcraft comic en diverse behind-the-scenes beelden van stunts en de herkomst van het verhaal.

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

Warcraft: The Beginning wordt uitgebracht door Universal Pictures Benelux en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code). Met onder andere Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.