Warhammer 40,000: Dawn of War III krijgt open beta

Warhammer 40,000: Dawn of War III krijgt open beta

Relic Entertainment en SEGA kondigen het officiële Open Beta-weekend aan voor Warhammer 40,000: Dawn of War III. De Open Beta vindt plaats van vrijdag 21 april, 19:00 uur tot maandag 24 april, 19:00 uur. Spelers kunnen zich nu al registreren op www.dawnofwar.com/beta.

De Open Beta plaatst spelers tegenover elkaar in de even spannende als chaotische multiplayer van Dawn of War III. In deze spelstand moeten spelers goed rekening houden met de sterke en zwakke punten van elke factie. Ze kunnen machtige helden en vernietigende vaardigheden gebruiken, en ondertussen die van hun tegenstanders counteren. Spelers krijgen toegang tot alle drie facties – Space Marines, Eldar en Orks – met elk een selectie krachtige elitehelden, zodat ze kunnen experimenteren met verschillende speelstijlen en strategieën.

Het Open Beta weekend biedt spelers ook voor het eerst de kans om de intimiderende Masters of War–skins in actie te zien en beleven. The Dark Queen-skin voor Lady Solaria (Imperial Knight), de Ghost Seer-skin voor Farseer Taldeer (Wraithknight) en de Big Kustom-skin voor Beauty (Morkanaut) zijn allemaal beschikbaar. Het Masters of War Skin Pack is inbegrepen bij alle pre-orders.

Dawn of War III dompelt spelers onder in de escalerende verschrikkingen van galactische oorlogsvoering. Tegen die achtergrond kunnen ze hun elitehelden en kolossale legers leiden naar de overwinning – of de ondergang. Krachtige superwalkers torenen uit boven de frontlinies terwijl het scherm schudt van de massale aanvallen die het slagveld verscheuren in een all-out, over-the-top spektakel dat het iconische Games Workshop® Warhammer 40,000-universum waardig is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.