Warlords of Draenor krijgt cinematic trailer en releasedatum

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Mac PC
8.8

Sterk

Warlords of Draenor krijgt cinematic trailer en releasedatum

Het nieuws blijft maar binnenstromen en dit keer is er nieuws vanuit het kamp van Blizzard. Zij hebben namelijk een cinematic trailer en een releasedatum bekend gemaakt voor de vijfde World of Warcraft-uitbreiding. De beta is al aan de gang en de uitbreiding zal de levelcap van 90 naar 100 brengen. Ook voegt Warlords of Draenor een geheel nieuw gebied toe en enkele grafische verbeteringen.

Bij Blizzard hebben ze hun eigen tradities, zoals het uitbrengen van een CGI-trailer die een indruk moet geven van de setting van de game en het verhaal. De uitgever staat erom bekend erg mooie en indrukwekkende visuals op je beeldscherm te toveren en dit hebben ze ook gedaan voor Warlords of Draenor. De releasedatum is overigens 13 november, bekijk hieronder snel de trailer!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.