Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de  Injustice 2 Championship Series Presented by PlayStation 4 aan

Injustice 2

PlayStation 4 Xbox One
9.3

Geweldig

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de Injustice 2 Championship Series Presented by PlayStation 4 aan

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de  Injustice 2 Championship Series Presented by PlayStation 4 aan

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de Injustice 2 Championship Series Presented by PlayStation 4 aan, een wereldwijd esports programma voor Injustice 2. Voor de 2017 competitie werkt Warner Bros. Interactive Entertainment samen met ESL, Gamelta esports Professional League, GameStop, PlayStation 4 entertainment system en Twitch om de vechtgame community over de hele wereld te vergroten. Het programma biedt amateur en pro-spelers in Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika een kans om te strijden in verschillende competities voor een deel van de $600,000 USD prijzenpot. De beste spelers uit de verschillende competities kwalificeren zich voor de grote finale, aankomende herfst, van de Injustice 2 Championship Series.
De Injustice 2 Pro Series start maandag 26 mei live op Twitch (twitch.tv/netherrealm), met een vier maanden durend online en offline seizoen totdat de beste 16 spelers ter wereld bekend zijn. De 16 finalisten uit Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika gaan door naar de Injustice 2 Pro Series Finals voor een laatste strijd. De Injustice 2 Pro Series Finals vinden plaats op 17 september in Los Angeles.

Europese fans maken kans op deelname in het Injustice 2 Championship Series met het Injustice 2 Path to Pro Tournament. Dit toernooi, aangestuurd door ESL op PlayStation 4, opent 20 mei voor spelers in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Italië, Spanje en de UK die niet meedoen in de Injustice 2 Pro Series. De Injustice 2 Path to Pro Finals worden online gehouden op 19 augustus met 12 finalisten uit de deelnemende landen.

Het Injustice 2 GameStop Hometown Heroes toernooi biedt een gloednieuwe manier voor gamers in de Verenigde Staten, die niet meedoen in de Injustice 2 Pro Series, om deel te nemen aan deze competitie en te vechten voor geldprijzen. Aangestuurd door ESL, beginnen de online kwalificatietoernooien 4 juni. Acht regionale finale-toernooien vinden plaats in lokale GameStop winkels op 12 augustus en leiden tot de Injustice 2 GameStop Hometown Heroes Finals tijdens de 2017 GameStop Consumer Expo in Las Vegas op 27 augustus.

Spelers uit Argentinië, Chili, Mexico en Peru krijgen hun kans om het uit te vechten in Injustice 2 Liga Latina. Aangestuurd door Gamelta esports Professional League, worden online en offline kwalificatie toernooien gehouden in iedere regio vanaf mei. De beste spelers uit de deelnemende landen nemen het tegen elkaar op in de Injustice 2 Liga Latina finales op 13 augustus. Daarnaast kunnen fans uit Brazilië meedoen aan een regionaal toernooi. Meer informatie volgt spoedig.

Bezoek voor meer informatie of om je in te schrijven voor het Injustice 2 Championship Series Presented by PlayStation 4 toernooi: www.injustice.com/esports.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.