Wat toont Wargaming op de Gamescom?

Wat toont Wargaming op de Gamescom?

Wargaming heeft bekend gemaakt dat zij op Gamescom aanwezig zullen zijn, de grootste interactieve gamesbeurs die gehouden wordt bij de Koelnmesse in Keulen van 5 tot en met 9 augustus. De Wargaming booth zal te bezoeken zijn in hal 8 A030 en meer dan 720 vierkante meters bevatten. Daarnaast zullen er 60 Alienware gaming stations aanwezig zijn voor World of Tanks en World of Warships (PC). Het is voor het eerst dat World of Warships met haar open bèta en World of Tanks Generals via iOS openlijk aan het publiek getoond worden.

Ook is er een console deel waar bezoekers met World of Tanks voor de Xbox 360 en de Xbox One cross-play, tussen beide platforms, met elkaar aan de slag kunnen. In de handheld sectie is onze aankomende browser kaartgame World of Tanks Generals (via iOS) hands-on speelbaar en kunnen bezoekers ook World of Tanks Blitz spelen.
Elke dag zal er, traditiegetrouw, op de consumenten booth live stage shows worden gehouden met dans- en laser shows, game presentaties, talk shows met speciale gasten (waaronder game ontwikkelaars) en unieke weggeef acties plaatsvinden van merken zoals GIGABYTE, Logitech, HyperX en nog veel meer…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.