Watch Dogs 2 onthuld

Watch Dogs 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.5

Sterk

Watch Dogs 2 onthuld

Watch Dogs 2 onthuld

Ubisoft heeft door middel van een livestream het tweede deel van Watch Dogs onthuld. De game heeft een nieuwe protagonist en speelt zich ook af in een nieuwe stad: San Francisco Bay Area. Hacken speelt ook in dit deel uiteraard weer een grote rol.
Je speelt als Marcus Holloway, een jonge hacker die door het nieuwe ctOS 2.0 beschuldigd wordt van een misdaad die hij niet heeft begaan. Marcus zint op wraak en wil die nemen in de vorm van het voorgoed uitschakelen van ctOS 2.0 door middel van hacks. Het is niet alleen mogelijk om infrastructuren te hacken, maar ook individuele personen en de apparaten die zij in hun bezit hebben. Zo kan je onder andere aan de slag met drones, auto’s, kranen en beveiligingsrobots. Het is vrij aan de speler om te spelen zoals hij wil: je kunt zowel ‘guns blazing’ als stealth spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om de game te spelen door alleen maar te hacken.

Watch Dogs verschijnt als Standard-, Gold-, Deluxe- en San Francisco Edition en ligt vanaf 15 november in de schappen voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Pre-order je de game, dan krijg je toegang tot een exclusieve gratis missie.

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).