Watch Dogs 2 onthuld

Watch Dogs 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.5

Sterk

Watch Dogs 2 onthuld

Watch Dogs 2 onthuld

Ubisoft heeft door middel van een livestream het tweede deel van Watch Dogs onthuld. De game heeft een nieuwe protagonist en speelt zich ook af in een nieuwe stad: San Francisco Bay Area. Hacken speelt ook in dit deel uiteraard weer een grote rol.
Je speelt als Marcus Holloway, een jonge hacker die door het nieuwe ctOS 2.0 beschuldigd wordt van een misdaad die hij niet heeft begaan. Marcus zint op wraak en wil die nemen in de vorm van het voorgoed uitschakelen van ctOS 2.0 door middel van hacks. Het is niet alleen mogelijk om infrastructuren te hacken, maar ook individuele personen en de apparaten die zij in hun bezit hebben. Zo kan je onder andere aan de slag met drones, auto’s, kranen en beveiligingsrobots. Het is vrij aan de speler om te spelen zoals hij wil: je kunt zowel ‘guns blazing’ als stealth spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om de game te spelen door alleen maar te hacken.

Watch Dogs verschijnt als Standard-, Gold-, Deluxe- en San Francisco Edition en ligt vanaf 15 november in de schappen voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Pre-order je de game, dan krijg je toegang tot een exclusieve gratis missie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.