Werkt Activision aan The Ghostbusters?

Werkt Activision aan The Ghostbusters?

In 2009 kregen we een leuke Ghostbusters-game. Het was geen geweldige game, maar alleraardigst. Volgens geruchten werkt Activision mogelijk aan een nieuwe game in deze serie. Het spel zou moeten verschijnen met de aankomende Ghostbusters-film waarin de mannen vervangen zijn door vrouwen. Volgens het gerucht is Sony (de filmmaatschappij) in een vroeg stadium al begonnen met merchandise voor de film en hoort de game van Activision hier ook bij. Of de game ook gespeeld gaat worden met vrouwen is nog niet bekend.

The positive reception to 2009’s “Ghostbusters: The Video Game,” voiced by the original cast and featuring a story written by Dan Aykroyd and Harold Ramis, renewed Sony’s interest in the property. […] The success of the video game and Matty Collector toy line led to a revival in “Ghostbusters” products such as comic books and T-shirts.

Vanaf 14 juli draait Ghostbusters in de bioscopen. Mocht het gerucht rondom de game kloppen, dan zullen we snel een aankondiging kunnen verwachten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.